Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
11-05-2021

Webinar voor pensioengerechtigden betreffende nieuw pensioenstelsel

Het BPL organiseert op 11 mei 2021 van 9:30 tot 10:30 uur een webinar voor zijn pensioengerechtigden betreffende het nieuwe pensioenstelsel.

Hoe kunt u deelnemen
Het webinar wordt met behulp van Microsoft Teams gehouden. Om hieraan deel te nemen kunt u een e-mail sturen naar bpl@loodswezen.nl waarin u kenbaar maakt graag deel te nemen aan het webinar. U krijgt dan van ons bestuursbureau een e-mail met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar.

Om deze digitale bijeenkomst te kunnen volgen heeft u alleen een computer of laptop nodig waarmee u toegang kunt krijgen tot de app van Microsoft-Teams. Zelfs met een niet te oude smartphone is dit vaak mogelijk. Uiterlijk twee dagen van tevoren ontvangt u op het gebruikte e-mailadres een korte beschrijving voor het gebruik van Teams en de instructies die wij toepassen tijdens het webinar. Indien u uw computer van tevoren wenst uit te proberen, dan is de secretaris van de VNoL bereidt u hierbij van dienst te zijn: secretaris@vnol.nl

Wat kunt u verwachten
Het webinar wordt verzorgd door de directeur van het bestuursbureau samen met enkele bestuursleden van het BPL. Tijdens het webinar geven wij een toelichting op de volgende onderwerpen:
1.       Pensioenakkoord;
2.       Keuzes maken;
3.       Tijdlijn;
4.       Vervolg

Mocht u verhinderd zijn
Binnenkort ontvangt u per post een uitnodiging voor dit webinar. In de bijlage van deze brief treft u een uitwerking aan van hetgeen dat besproken zal worden tijdens het webinar. Op deze wijze blijft u toch op de hoogte betreffende de ontwikkelingen van het nieuwe pensioenstelsel.

Voor vragen over het webinar kunt u terecht bij het bestuursbureau: bpl@loodswezen.nl