Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 24 april 2021

Recentelijk zijn er webinars gehouden voor de registerloodsen en dit is door hen goed ontvangen. Van de Vereniging van Nederlandse oud-Loodsen (VNoL) kregen wij signalen dat ook onder de oud-loodsen interesse bestaat over de ontwikkelingen betreffende het nieuwe pensioenstelsel. Daarom nodigt het BPL zijn pensioengerechtigden graag uit om deel te nemen aan het webinar over het nieuwe pensioencontract. Het webinar wordt gehouden op: 11 mei 2021 - van 9:30 tot 10:30 uur

Hoe kunt u deelnemen
Het webinar wordt met behulp van Microsoft Teams gehouden. Om hieraan deel te nemen kunt u een e-mail sturen naar bpl@loodswezen.nl waarin u kenbaar maakt graag deel te nemen aan het webinar. U krijgt dan van ons bestuursbureau een e-mail met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar.

Om deze digitale bijeenkomst te kunnen volgen heeft u alleen een computer of laptop nodig waarmee u toegang kunt krijgen tot de app van Microsoft-Teams. Zelfs met een niet te oude smartphone is dit vaak mogelijk. Uiterlijk twee dagen van tevoren ontvangt u op het gebruikte e-mailadres een korte beschrijving voor het gebruik van Teams en de instructies die wij toepassen tijdens het webinar. Indien u uw computer van tevoren wenst uit te proberen, dan is de secretaris van de VNoL bereidt u hierbij van dienst te zijn: secretaris@vnol.nl

Wat kunt u verwachten
Het webinar wordt verzorgd door de directeur van het bestuursbureau samen met enkele bestuursleden van het BPL. Tijdens het webinar geven wij een toelichting op de volgende onderwerpen:
1.       Pensioenakkoord;
2.       Keuzes maken;
3.       Tijdlijn;
4.       Vervolg

Mocht u verhinderd zijn
Binnenkort ontvangt u per post een uitnodiging voor dit webinar. In de bijlage van deze brief treft u een uitwerking aan van hetgeen dat besproken zal worden tijdens het webinar. Op deze wijze blijft u toch op de hoogte betreffende de ontwikkelingen van het nieuwe pensioenstelsel.

Voor vragen over het webinar kunt u terecht bij het bestuursbureau: bpl@loodswezen.nl