Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 28 mei 2021

Recentelijk is een er webinar gehouden voor pensioengerechtigden en dit is door hen goed ontvangen. In dit webinar is aangekondigd om de pensioengerechtigden in juni weer bij te praten over de transitie naar de nieuwe pensioenregeling. Daarom nodigt het BPL zijn pensioengerechtigden graag uit om deel te nemen aan het tweede webinar over het nieuwe pensioencontract. Het webinar wordt gehouden op: 15 juni 2021- van 9:00 tot 10:00 uur.

Hoe kunt u deelnemen
Het webinar wordt met behulp van Microsoft Teams gehouden. Om hieraan deel te nemen kunt u een e-mail sturen naar bpl@loodswezen.nl waarin u kenbaar maakt graag deel te nemen aan het webinar. U krijgt dan van ons bestuursbureau een e-mail met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar.

Om deze digitale bijeenkomst te kunnen volgen heeft u alleen een computer of laptop nodig waarmee u toegang kunt krijgen tot de app van Microsoft-Teams. Zelfs met een niet te oude smartphone is dit vaak mogelijk. Uiterlijk twee dagen van tevoren ontvangt u op het gebruikte e-mailadres een korte beschrijving voor het gebruik van Teams en de instructies die wij toepassen tijdens het webinar.

Wat kunt u verwachten 
Het webinar wordt verzorgd door de directeur van het bestuursbureau samen met enkele bestuursleden van het BPL. Tijdens het webinar geven wij een toelichting op de volgende onderwerpen: 

1.       De huidige pensioenregeling; 
2.       Projectstructuur en uitgangspunten;
3.       Belangrijke keuzes voor nieuwe pensioenregeling;

Voor vragen over het webinar kunt u terecht bij het bestuursbureau: bpl@loodswezen.nl

 Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.