Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 29 oktober 2021

Graag maakt de VNoL gebruik van de mogelijkheid om via deze weg alle BPL deelnemers te benaderen. Als Vereniging van Nederlandse oud-Loodsen hebben wij de taak gekregen om vier leden van het Verantwoordingsorgaan te benoemen.

Het VO bestaat uit zes leden: twee vertegenwoordigers namens de actieve deelnemers en vier vertegenwoordigers namens de pensioengerechtigden. Het bestuur van het BPL legt verantwoording af aan het verantwoordingsorgaan (VO) van het pensioenfonds.

De VNoL is op zoek naar een kandidaat die wil toetreden tot ons Verantwoordingsorgaan
De vacature betreft de vertegenwoordiging namens de pensioengerechtigden. Heeft u interesse in pensioenen en aanverwante financiële en bestuurlijke zaken, dan is een rol in het VO wellicht heel boeiend.

De komende jaren waarin het pensioenakkoord geïmplementeerd gaat worden vraagt ook een zo breed mogelijke inbreng. U wordt in de gelegenheid gesteld om cursussen te volgen om uw pensioenkennis te vergroten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?
Meer informatie over het verantwoordingsorgaan en het pensioenfonds kunt u vinden op de website van het BPL: www.bploodsen.nl
Heeft u vragen en/of interesse neem dan per e-mail contact op met Sjaak Sprong, de secretaris van de VNoL. Zijn e-mailadres is secretaris@vnol.nl.