Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 30 april 2020

Hierbij treft u onze maandelijks update aan betreffende het Corona-virus. Hopelijk gaat het goed met de gezondheid en is de verveling nog niet toegeslagen.

Inmiddels lijkt het erop dat de volatiliteit in de financiële markten aan het afnemen is. Dit komt mede door alle financiële steunmaatregelen die getroffen zijn. Het belegd vermogen is gestegen naar 996 mln. Dit is een stijging ten opzichte van eind maart, toen was het vermogen nog 962 mln. Gezien de dekkingsgraad van 89,7% is het crisisplan nog wel van kracht.

In een eerdere nieuwsbrief hebben wij u geïnformeerd over de maatregelen die getroffen zijn om de continuïteit van BPL en zijn dienstverleners te waarborgen. Nu we twee maanden verder zijn kunnen we concluderen dat deze tot op heden hebben gewerkt. De uitkeringen zijn, net als voor de Corona-crisis, tijdig betaald, de servicedesk is bereikbaar gebleven en het bestuur heeft zijn vergaderingen digitaal kunnen voortzetten. Tot op heden heeft het BPL gelukkig geen last gehad van het uitvallen sleutelpersonen.

Mochten er ontwikkelingen zijn dan zullen wij u daarover informeren.