Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Gepubliceerd op 31 augustus 2021

Om de u zo goed mogelijk te informeren betreffende de nieuwe pensioenregeling wordt er op 27 oktober 2021 weer een webinar voor pensioengerechtigden georganiseerd. In het webinar wordt meer toelichting gegeven over de verschillende premieovereenkomsten. Zo kunnen wij meer verdieping bieden over de keuzes die moeten worden gemaakt.

Save the date
·         27 oktober 2021 – van 9:00 tot 11:00 uur

Hoe kunt u deelnemen
Het webinar wordt met behulp van Microsoft Teams gehouden. Om hieraan deel te nemen kunt u een e-mail sturen naar bpl@loodswezen.nl waarin u kenbaar maakt graag deel te nemen aan het webinar. U krijgt dan van ons bestuursbureau een e-mail met daarin een link waarmee u kunt deelnemen aan het webinar. 

Om deze digitale bijeenkomst te kunnen volgen heeft u alleen een computer of laptop nodig waarmee u toegang kunt krijgen tot de app van Microsoft-Teams. Zelfs met een niet te oude smartphone is dit vaak mogelijk. Uiterlijk twee dagen van tevoren ontvangt u op het gebruikte e-mailadres een korte beschrijving voor het gebruik van Teams en de instructies die wij toepassen tijdens het webinar.

 Voor vragen over het webinar kunt u terecht bij het bestuursbureau: bpl@loodswezen.nl

 We zien uw aanmelding graag tegemoet.